E-mail: moc.liamg%40thgif.drazah

Тел.: +38 (068) 000 11 57; +38 (066) 000 11 57

Все, що вам потрібно знати про бойовий вид фітнесу ТАЕ-БО

Все, що вам потрібно знати про бойовий вид фітнесу ТАЕ-БО

Бойовий фітнес або тае-бо: що це таке?

Цікавий вид фітнесу, з яким ваше тіло стане красиве і підтягнуте. Тае-бо давно відомий вид фітнесу у світі, орієнтований на бажаючих схуднути та побудувати фігуру мрії.

Що таке тае-бо?

Тае-бо - це групова фітнес-програма, яка поєднує удари з таеквон-до та боксу з елементами аеробіки та хіп-хопу. Засновником цього виду фітнесу є Біллі Бленкс - семиразовий чемпіон світу з карате і володар чорного поясу з таеквон-до. Він назвав цю програму по перших складах двох бойових мистецтв: таеквон-до («tae» — tae kwon do) і бокс («bo» — boxing). Тренування складається з різних зв'язок під запальну музику . На початку розминка, основна частина - функціональне тренування з технікою ударів руками і ногами (прості для запам'ятовування комбінації з кроками, ударами і силовими рухами), також декілька силових вправ (з застосуванням гантелей), відпрацювання ударів на груші , розтяжка та вправи на прес в кінці заняття.  Таке бойове мистецтво покращує координацію, врівноваженість та дає хорошу силу удару.

Чи потрібно на тренуваннях тай-бо битися?

Важливо знати, що спарингів тут немає, тільки відпрацювання ударів на мішках. Ви можете безперешкодно вихлюпувати негатив та отримувати задоволення від кожного тренування не ризикуючи піти з заняття в синцях.

Чи можна схуднути за допомогою тай-бо?

За годину такого тренування тіло витрачає близько 400 кілокалорій, тож якщо не наїдатися після занять, надмірна вага почне йти. А якщо включити ПХ з вашою нормою КБЖУ, то результат, буде ще краще.

Чи можна накачати м'язи за допомогою тае-бо?

Такі заняття допоможуть вам привести м'язи в тонус, зміцнити їх і трохи збільшити в об'ємі, особливо якщо ви давно не займалися фізичною активністю. Бедра і ягодиці стають підтягнутими , також з'явиться рельєф в руках та пресі. А удари руками дуже швидко роблять красиву спинку і плечі.

 Кому не можна займатися тае-бо?

Якщо у вас є проблеми з серцево-судинною системою слід з обережністю підходити до тренувань. Висока інтенсивність вправ може спровокувати інфаркт. Перед  початком занять порадьтеся з лікарем і повідомте про свої проблеми тренеру.

Чи обов'язково займатися тае-бо в залі?

Оскільки тае-бо це групова програма, компанія інших спортсменів, енергійна музика і команди тренера допоможуть викластися по повній і при цьому отримати задоволення.

Отож, підведемо підсумки -  за допомогою тренувань Тае-бо можна схуднути без втрати м’язевої маси, отримати струнку фігуру та підтягнуте тіло. Також позбутись болів голови та у спині (що особливо спостерігається при сидячій роботі), ви стаєте більш бадьорими та витривалими. Це дуже цікаво, весело та енергійно!